Inzicht in je bedrijfsdata en processenaltijd, overal en actueel

Grip op resultaat door de juiste inzichten op basis van je data.

Power BIwat het doet

Met PowerBi (van Microsoft) kan je alle data van je organisatie samenbrengen en visualiseren. Wil jij bijvoorbeeld data uit je CRM pakket combineren met debiteurenlijsten, vragenlijsten, de administratie of andere zaken? Het kan!

Alle data wordt samengebracht in een overzichtelijke rapportage. Op basis van deze data kan je processen en patronen nog beter in beeld krijgen. Welke producten verkoop ik het meest? Wat zijn de marges en aan welke projecten/producten verdien ik het best? Allemaal vragen die je kunt beantwoorden door het samenbrengen van data in een rapportage.

Power BIwat het oplevert

Door het gebruik van alerts worden onder andere omzetdalingen, break-even, marge en een lage bankstand onder de aandacht gebracht. Zo heb je meer grip op rendement en resultaat omdat je door het juiste inzicht kan bijsturen.

0
% inzicht

Altijd en overal zelf inzicht in je data, eenvoudig en snel. Cijfers uit het verleden, heden en de toekomst komen samen in de rapportagesAltijd actueel en alle data(stromen) en verbanden gecombineerd 

0
uren per maand

Tijdsbesparing omdat PowerBi je data automatisch omzet in grafische rapporten. Daarnaast heb je zekerheid omdat de cijfers rechtstreeks uit de bron komen en je niet zelf in Excel (foutgevoelig en tijdrovend) hoeft te werken. 

0
% inzicht
0
uren per maand
Power BIimplementatie

In de eerste instantie plannen we met jou een intake en demo om samen te kijken wat je nodig hebt en wat het beste past. Daarna pakken we samen de voorbereiding op, denk hierbij aan het aanleveren van logo’s en nodige stappen binnen je administratie. Wij verzorgen de volledige implementatie, waarna we je meenemen in het proces van de livegang en helpen we je op weg in je nieuwe werkwijze.

Power BIkoppelingen

PowerBi kan alles aan als het gaat om data. Middels een API-koppeling, een export of anderszins kan je alle data(stromen) uit je organisatie verzamelen en inzichtelijk maken.

Laat ons weten waar jij graag inzicht in zou willen hebben, of kijk samen met ons wat voor rapportages voor jouw onderneming relevant zijn.

Een eenvoudiger alternatief voor PowerBI is Visionplanner. Met Visionplanner heb je minder mogelijkheden omdat dit met name gericht is op administratieve data.