Automatisch je facturen ophalenuit diverse portalen

Voorkom gedoe met het downloaden en uploaden van facturen van verschillende leveranciers met Storecove.

Storecovewat het doet

Een deel van je facturen word je niet toegestuurd, maar moet je zelf ophalen in een portal (Ziggo, Eneco, Coolblue en vele anderen). Dat betekent inloggen, zoeken, downloaden, uploaden én invoeren. Wanneer je maandelijks veel facturen ontvangt kost dit veel tijd. Daarnaast kan je ook facturen vergeten of kwijtraken, waardoor je weer BTW-teruggave misloopt. 

Storecove zorgt ervoor dat deze facturen automatisch in je boekhouding terechtkomen en je niet meer hoeft in te loggen. Daarnaast kan je door middel van Storecove aansluiten op het Peppol netwerk voor e-facturen naar overheid en andere bedrijven.

Storecovewat het oplevert

Geld besparen doordat je geen facturen meer mist en daarmee de BTW-teruggave geborgd is.

0 %
automatisch facturen ophalen

Gemak dient de mens, en op deze manier hoef je niet meer in te loggen (en inloggegevens te onthouden) bij leveranciers om facturen op te halen.  

- 0
minuten per maand

Tijdsbesparing doordat je niet meer elke maand hoeft in te loggen bij meerdere portalen om de facturen te downloaden, om deze vervolgens weer te uploaden en in te voeren in de administratie.

0 %
automatisch facturen ophalen
- 0
minuten per maand
Storecoveimplementatie

In de eerste instantie plannen we met jou een intake en demo om samen te kijken wat je nodig hebt en wat het beste past. Daarna pakken we samen de voorbereiding op, denk hierbij aan het aanleveren van logo’s en nodige stappen binnen je administratie. Wij verzorgen de volledige implementatie, waarna we je meenemen in het proces van de livegang en helpen we je op weg in je nieuwe werkwijze.

Storecovekoppelingen

Storecove koppelt met alle boekhoudpakketten. Ook bestaat het netwerk van Storecove uit 350 leveranciers waarvan de facturen direct doorgestuurd worden naar je boekhoudpakket. 

Staat jouw boekhoudpakket er niet tussen? Laat het ons weten, dan kijken wij wat mogelijk is.