Inzicht in je cijfersaltijd, overal en actueel

Grip op resultaat door de juiste inzichten op basis van je cijfers.

Visionplannerwat het doet

Met Visionplanner als rapportageoplossing ben je in staat om meer inzicht te krijgen in je cijfers. Ook kan Visionplanner rechtstreeks gekoppeld worden aan andere softwarepakketten. Op deze manier kunnen we je helpen met het leggen van verbanden en heb je altijd en overal inzicht in je cijfers. Zicht op je marges, je kosten, trends in het verleden en ontwikkelingen in de toekomst. Het kan allemaal.

Visionplannerwat het oplevert

Door het gebruik van alerts worden onder andere omzetdalingen, break-even, marge en een lage bankstand onder de aandacht gebracht. Zo heb je meer grip op rendement en resultaat omdat je door het juiste inzicht kan bijsturen.

0 %
meer inzicht en controle

Altijd en overal zelf inzicht in je cijfers, eenvoudig en snel (per maand, kwartaal of jaar). Cijfers uit het verleden, heden en de toekomst komen samen in de rapportagesAltijd actuele cijfers, eventueel in combinatie met een begroting en een (liquiditeits)prognose.  

> 0
uur per maand

Tijdsbesparing omdat Visionplanner je cijfers automatisch omzetten in grafische rapporten. Daarnaast heb je zekerheid omdat de cijfers rechtstreeks uit de bron komen en je niet zelf in Excel (foutgevoelig en tijdrovend) hoeft te werken. 

0 %
meer inzicht en controle
> 0
uur per maand
Visionplannerimplementatie

In de eerste instantie plannen we met jou een intake en demo om samen te kijken wat je nodig hebt en wat het beste past. Daarna pakken we samen de voorbereiding op, denk hierbij aan het aanleveren van logo’s en nodige stappen binnen je administratie. Wij verzorgen de volledige implementatie, waarna we je meenemen in het proces van de livegang en helpen we je op weg in je nieuwe werkwijze.

Visionplannerkoppelingen

Met Visionplanner maak je als je cijfers inzichtelijk middelsa. Door middel van koppeling met je administratieve pakketten verzamelen we alle cijfers uit je organisatie en maken deze inzichtelijk in rapportages.

Staat jouw pakket er niet tussen? Laat het ons weten, dan kijken wij wat mogelijk is. 

Een uitgebreider alternatief voor Visionplanner is PowerBI. Met PowerBI heb je meer mogelijkheden omdat je daarmee naast administratieve data ook hele andere datastromen, processen en verbanden inzichtelijk kan maken.

Visionplannerhelp mij kiezen