Breng alle financiële stromen van je bedrijf bij elkaar

Bespaar tijd, voorkom fouten en krijg inzicht

WeFactwat het doet

Zit jij nog te stoeien met offertes vanuit Word of Excel? De lay-out die continu verspringt, (BTW) bedragen die niet kloppen. Om over gemaakte foutjes rond factuurnummering etc. nog maar te zwijgen.

Met WeFact maak je eenvoudig de mooiste offertes, kan je de klant online laten ondertekenen en deze offertes omzetten in facturen. Om ervoor te zorgen dat de facturen snel en makkelijk betaald kunnen worden, kan je gebruik maken van verschillende betaalmethodes zoals iDEAL of automatische incasso. Zo kan je zonder boekhoudkennis als ondernemer toch eenvoudig en overzichtelijk de administratie voeren. 

WeFactwat het oplevert

Sneller betaald krijgen omdat facturen voorzien zijn van betaalknop. Daarnaast heb je een eenvoudig overzicht over openstaande facturen waarbij je snel een herinnering verstuurt door middel van een druk op de knop.

0 %
makkelijker en sneller

Een overzichtelijk dashboard met openstaande acties voor jou als reminder. Offertes online laten tekenen, en facturen rechtstreeks naar de boekhouding sturen. Door de koppeling met je boekhoudpakket zijn gegevens altijd automatisch up-to-date en zonder fouten.

- 0
minuten per factuur

Sneller offertes en facturen maken op basis van templates in jouw eigen huisstijl, zodat je enkel nog de basisgegevens hoeft in te voeren. Online en ook via de mobiele app heb je overal en altijd je administratie bij de hand.

0 %
makkelijker en sneller
- 0
minuten per factuur
WeFactimplementatie

In de eerste instantie plannen we met jou een intake en demo om samen te kijken wat je nodig hebt en wat het beste past. Daarna pakken we samen de voorbereiding op, denk hierbij aan het aanleveren van logo’s en nodige stappen binnen je administratie. Wij verzorgen de volledige implementatie, waarna we je meenemen in het proces van de livegang en helpen we je op weg in je nieuwe werkwijze.

WeFactkoppelingen

Met WeFact kan je eenvoudig je gegevens exporteren naar het boekhoudpakket waar je mee werkt. Ook koppelt WeFact verschillende betaalmethodes om betalen voor klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarbij kan je WeFact ook koppelen aan een veelvoud van CRM oplossingen. Op die manier worden je processen nog sneller, overzichtelijker en leuker.

Staat jouw pakket er niet tussen? Of wil je WeFact koppelen aan je CRM pakket (of andere software)? Laat het ons weten. We kunnen bijna ieder pakket koppelen.